Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το EmporioTex είναι μια νέα εμπορική εταιρία ενδυμάτων που δημιουργήθηκε αρχικά από την σύμπραξη των εταιριών BeniSSimo  και Coocu. Στην συνεχεία αυτόνομα, το όραμα και το μεράκι μιας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία και διαδρομή στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, ανάπτυξε το EmporioTex σε μια πλατφόρμα εμπορίου με πολλά brand και την κοινή προσπάθεια όλων για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων ένδυσης .

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εταιρία σύγχρονη και ευέλικτη, πλήρως προσανατολισμένη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταστημάτων ενδύσεις και να ανταποκριθούμε στην ανάγκη για συνεχώς νέα μοντέρνα ρούχα, με υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Επενδύοντας συνεχώς σε εταιρίες με νέες ιδέες και πρωτοποριακό δημιουργικό,  νέες τεχνολογίες και  ανακαλύπτοντας νέους έξυπνους τρόπους παράγωγης, φιλικούς προς το περιβάλλον , επιτυγχάνουμε την μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας.

Δημιουργώντας ηλεκτρονικές πλατφόρμες δειγματισμού και παραγγελίας  όπως το EmporioTex.com προσπαθούμε να καλύψουμε ακόμα και το ποιο απομακρυσμένο κατάστημα της Ελλάδας που αδυνατεί στη συνεχόμενη ενημέρωση λόγο απόστασης. Επίσης στόχος με την δημιουργία της αγγλόφωνης πλατφόρμας  μας είναι η κάλυψη και η ανάπτυξη πελατολογίου σε χώρες του εξωτερικού και η παρουσία της ελληνικής μόδας σε χώρες υψηλού ανταγωνισμού. Ανταποκρινόμενοι στις πιο περιπλοκές παραγγέλλεις, σε χρόνους παράδοσης, υψηλής δυσκολίας στην παράγωγη τους και τεράστιο όγκο τεμαχίων.

Παράλληλα έχοντας συνεργασίες παραγωγής ενδυμάτων με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενδυμάτων της Ευρώπης και της Ασίας το EmporioTex αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει γρήγορα και αξιόπιστα την παράγωγη δικών σας ενδυμάτων με το δικό σας σήμα, με ανάλυση κόστους, διαφάνεια και προσαρμογή του σχεδίου στα δικά σας δεδομένα.

 

Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποι επίσης, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο για το EmporioTex και το βασικό συστατικό στην προσπάθεια του να καθιερωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο της κλωστοϋφαντουργίας σαν μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες. Για τον σκοπό αυτό έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά, έμπειρα στελέχη που θα πλαισιώσουν τόσο το διοικητικό τμήμα όσο και του τμημα διαχείρισης ελέγχου και παράγωγης. Παράλληλα επενδύει σημαντικά στην διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού της σε θέματα τεχνικής ενδυμάτων, εξυπηρέτησης πελατών και αποτελεσματικότερης διαχείρισης των πληροφοριακών συστημάτων αλλά και των νέων τεχνολογιών ώστε να βελτιώνεται διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!